Penzión Thermalpark


Adresa a kontaktné údaje

Gabčíkovská cesta 237/38, 929 01

Dunajská Streda, slovensko

penzion@thermalpark.sk

Prejdite na webovú stránku ubytovania


Zdielanie stránky

footer twitter icon email share icon footer facebook icon

Kompletne zrekonštruovaný a rozšírený Penzión Thermalpark**** situovaný v srdci rekreačného strediska je úžasným miestom na oddych a relax. Poskytuje hosťom nezabudnuteľný zážitok z pobytu a zároveň priamy prístup k rozmanitým službám Thermalparku ako bazény a tobogany, prírodné jazero s atrakciami, rôzne športové ihriská, moderné detské ihrisko, saunový svet, outdoorovú saunu pri jazere, masáže a terapie, a v neposlednom rade gastronomické jednotky od výmyslu sveta.

Príjemné, moderne zariadené dvoj až štvorposteľové izby s výhľadom na areál kúpaliska sú ideálne na dokonalú rodinnú dovolenku, ale aj na romantický wellness pobyt. Izby sú štýlovo zariadené a poskytujú hosťom útulný a pohodlný pobyt.

Pre našich malých hostí ponúka penzión útulný detský kútik, kde sa môžu bezpečne hrať a zabaviť sa. Na modernom outdoorovom ihrisku priamo pred budovou sa vybláznia deti každého veku.

Reštaurácia, kde si môžu hostia vychutnať miestnu kuchyňu,  je ideálnym miestom pre posedenie s priateľmi či rodinou. Terasa reštaurácie ponúka krásny výhľad na jazero, novo postavené ihrisko a kemping Thermalparku, čo umožní hosťom vychutnať si jedinečnú pohodovú atmosféru, ktorá je typická pre komunitu karavanistov.

Penzión Thermalpark**** spája komfort s príjemným prostredím, čo umožní našim hosťom načerpať energiu a oddýchnuť si od každodenného zhonu.