7. Csabi Konyhája X Chili House Burger Party

2022. Szeptember 10. 12:00


Cím és elérhetőség

Petőfi utca 13, 93201

Nagymegyer, Szlovákia

csabikonyhaja@gmail.com

Tovább az esemény weboldalára


Megosztás

footer twitter icon email share icon footer facebook icon

A legutóbbi, nagysikerű chimichanga party után most ismét egy igazán különleges, brutális hamburger specialitással készülünk, illetve várunk szeretettel minden burger fanatikust a nagymegyeri Chili House-ban!
Tudjátok, hogy mi volt Elvis Presley kedvenc kajája? Egy igazán őrült szendvics, amiben a banán, a mogyoróvaj és a bacon a főszereplő. Mi most ezt fejlesztettük tovább és egy burger formájában emeltük egy már szinte elképzelhetetlen, új szintre.
A zsemle alját egy nagyon spéci mogyoróvajas és banános keverékkel fogjuk megkenni bőségesen és erre helyezzük rá a 160g szaftos marhahúspogácsát. Természetesen két szelet ropogós bacon is helyet kap az összeállításban 60g camembert társaságában, a buci tetejét pedig áfonyalekvárral kenjük meg. Egy igazán elvadult ízbomba, őrületes ízkavalkád ez a burger, ami nemcsak különleges és eszméletlenül finom, de bizony igen laktató is!
Búcsúztassuk hát együtt a nyarat ezzel a valóban nem mindennapi gasztronómiai csodával, ami mellől persze nem hiányozhatnak a finomabbnál finomabb kézműves sörök és a mindig garantálható fergeteges hangulat!