VándorLáss EST – könyvbemutató a Sárga Ruhás Lánnyal

December 12. 18:00


Cím és elérhetőség

Bartók Béla sétány 788/1 , 929 01

Dunaszerdahely, Szlovákia

vandorlass@vandorlass.eu

Tovább az esemény weboldalára


Megosztás

footer twitter icon email share icon footer facebook icon
Harmincz Rita, a Sárga Ruhás Lány, 8 éve járja a világot. Kezdetben mindent maga mögött hagyva egyedül kezdte el bejárni Délkelet-Ázsia országait, ma pedig már családostul kisgyerekkel teszi ugyanezt. Nem pusztán a helyek érdeklik, hanem az emberek, az érzések és történeteik. Ha úgy tetszik sorsok. Mert mindenkinek van egy története. Rita kedvenc helye Indonézia, mert úgy érzi itt élt előző életében. A térségbe csoport kísérőként kiscsoportos utazásokkal is igyekszik gazdagítani mások élménykamráját.
  • A könyvről:
    Rita 2014-ben kezdett el úgy utazni, hogy nem kell kötelezően visszatérnie egy munkahelyre. Felmondott, eladta lakását és elutazott a Himalájába. Nepál után aztán Kína, Fülöp-szigetek, Vietnám, Kambodzsa majd Indonézia következett. Az évek során egyre több országba eljutott, de az örök kedvence a Távol-Kelet maradt. Az utazások során összegyűlt érzéseket, történeteket, emberi sorsokat fogta össze ebben a kötetben, ahol nemcsak az író fizikai útját ismerhetjük meg, hanem azt a belső utat, vívódást vagy örömöt, amiken eközben át kellett esnie. Egy utazás óhatatlanul formálja az embert amit sokan, a kívülállók, nem értenek. 40 történet, rövidek, hosszabbak, közel 300 oldal, keménytáblás borító és színes illusztrációk díszítik ezt a nem mindennapi novelláskötetet.
  • A könyv a helyszínen megvásárolható, és Rita szívesen dedikálja
  • Időpont: 2022. december 12. 18:00
  • Helyszín: NFG klub , Dunaszerdahely
  • Házigazda: Kozmér Katalin és Kovács – Kovi- Zoltán
  • Vendég: Harmincz Rita – a Sárga Ruhás Lány
  • Belépő: tetszőleges felajánlás formájában.
A kiadó helyek száma végleges, ezért jelezd a részvételi szándékodat itt: https://vandorlass.eu/jelentkezes-vandorlass-programra/