Hotel Thermalpark***


Cím és elérhetőség

Bősi út 237/38, 929 01

Dunaszerdahely, Szlovákia

+41 31 552 40 91

recepcia@thermalpark.sk

Szállás foglaltságának ellenőrzése


Megosztás

footer twitter icon email share icon footer facebook icon

A Hotel Thermalpark*** közvetlenül a dunaszerdahelyi Thermalpark rekreációs komplexum főépületében található, ahonnan a vendégek csak pár lépésre vannak az uszodáktól, masszázsközponttól és szaunavilágtól.

Összesen 47 hangulatos szoba biztosítja a második otthon kényelmét. Természetesen a szobák légkondicionáltak, LCD TV-vel, minibárral, széffel és Wi-Fi-vel felszereltek. A standard kétágyas szobák mellett a szálloda különleges összenyitható szobákat kínál, melyek ideálisak családok vagy baráti társaságok számára. Szobái többségéből egyedülálló kilátás nyílik a Termálpark medencéire és természetes tavára.

A szálloda nem csupán szállást biztosít látogatóinak. Vendégeink tartózkodásuk alatt korlátlanul használhatják az összes beltéri és kültéri medencét. A termálvíz jótékony hatásai és a minőségi szolgáltatások különféle masszázsok és kezelések formájában, megújult szaunavilág és barátságos személyzet garancia vendégeink megelégedésére.

Elhelyezkedésének és felszereltségének köszönhetően céges rendezvények, tréningek, szemináriumok, valamint üzleti találkozók lebonyolítására is alkalmas a szálloda. Az 50 fő befogadására alkalmas konferenciaterem természetes napfénnyel megvilágított, és saját terasszal rendelkezik. A szoba légkondicionált, wifi kapcsolattal. A technikai támogatás és a kiegészítő választék magától értetődő.