Hotel Amade Château


Cím és elérhetőség

Kétsor utca 333, 932 01

Várkony, Szlovákia

+421 918 620 498

info@hotelamade.sk

Tovább a szállás weboldalára


Megosztás

footer twitter icon email share icon footer facebook icon

Várkony falujában található 5 csillagos butique hotel elegánsan berendezett szobákkal, fedett medencével, hagyományos törökfürdővel és konferenciateremmel várja vendégeit. A szállodában egy borospince és egy dohányzó szalon is található. Ingyenes parkolóinas-szolgáltatás áll rendelkezésre a helyszínen.

Az Amade Château szobái egyedileg díszítettek, és kézzel festett tapétával és kézzel szőtt takaróval díszítettek. A szobaszerviz egész nap rendelkezésre áll. Néhány szobához saját erkély vagy terasz tartozik.

A szálloda éttermében megkóstolhatja a hagyományos csallóközi ételeket, miközben gyönyörködik az angol kertben. A kézzel festett természeti tájat díszítő cukrászda friss péksüteményeket és édességeket kínál. Elfogyaszthat egy italt a kandalló mellett a lobbibárban.

Pihenhet például a napozóteraszon, a kül- vagy beltéri medencében, vagy a hammamban hagyományos kezelésekkel. A hotel területén  teniszezni vagy tollaslabdázni is lehet. Dönthet úgy is, hogy a bérelt kerékpár üléséből fedezi fel a környéket.