Hľadáte tradičnú maďarskú čárdu? Tak si to namierte do Čárdy Kondoros v Holiciach! Úchvatný je už pohľad na budovu, zážitok ďalej prehĺbi vkusný interiér. Čerešničkou na torte sú zasa delikatesy vychádzajúce z kuchyne. Čárda ponúka najmä tradičné maďarské jedlá, no na jedálnom lístku nájdeme aj tradičné slovenské špeciality, ktoré sa takisto pripravujú z čerstvých miestnych surovín. Kuchári balia domáce chute do moderného šatu, na tanieroch nájdeme krásne kreácie. Špecialitou čárdy je halászlé – maďarská rybacia polievka, sumčí a kurací paprikáš, po ktorých si oblížeme všetkých desať prstov. Nezabúdajú ani na dezerty, sladké pokušenia pripravuje cukrár vždy čerstvé. Čárda Kondoros venuje veľkú pozornosť aj nápojom: namiesto svetových značiek ponúka vlastné sirupy a limonády. Cez víkend je atmosféra ešte autentickejšia: obed či večeru skonzumujeme v čárde za tónov hudby. V prípade dobrého počasia sa oplatí využiť obrovskú terasu, na ktorej sa pohodlne pomestí až osemdesiat hostí.
Galéria