Reštaurácia Nimród v Gabčíkove prináša na Žitný ostrov tatranskú atmosféru. Úžasné vône propagujú delikatesy slovenskej a maďarskej kuchyne, no reštaurácia oslovuje aj turistov z veľkej diaľky, keďže ponúka aj chute medzinárodnej kuchyne. Špecialitou podniku je ohnivá bravčová panenka, ktorá sa podáva s varenými zemiakmi so slaninkou opečenou na masle. Každý pocestný by mal ochutnať domáce tvarohové gule, o ktorých môžeme smelo vyhlásiť, že nemajú páru. V ponuke nechýba ani čapovaná kofola a čapované pivo. Zrub s tatranskou atmosférou v zime vykuruje krb, preto sa doň môžeme utiahnuť na chutný obed či večeru aj v najväčších mrazoch. V lete je k dispozícii vonkajšia terasa, pred ktorou je rozľahlý trávnik. Deti sa na ňom môžu dosýta vyšantiť, aby im potom lepšie trávilo.
Galéria